Forum - Clubul pensionarilor >

Forum

Forum_ Cluburi virtuale pentru pensionari internautiForum este locul unde toti membrii cluburilor virtuale discuta liber - nu ezitati si adaugati mesajele voastre. Nu costa nimic-doar veti avea mai multi prieteni. Daca nu ne scrieti aici , atunci unde sa o faceti? Va rugam insistent sa va exprimati opiniile in acest forum.

Eu sunt pensionara si de aceea sunt interesata sa discut cu alti oameni in situatia mea.

Cluburile pensionarilor sunt virtuale, fara costuri - accesul este liber si gratis.

Clubul virtual al pensionarilor este un loc unde pensionarii internauti pot schimba idei, impresii, sau se pot relaxa citind stirile zilei, discuta, juca un sah, dezlega un Sudoku...sau pot invata modele de jachete, broderii, goblenuri sau alte modele de lucruri realizate manual, povesti despre un "hobby"...

Nu ezitati si dvs puteti activa in forumul pensionarilor -puteti deveni un membru activ in aceste cluburi - trebuie doar sa:
  • Sa lasati un mesaj aici Forum 

Virtual puteti comenta si discuta cu noi; chiar va rugam sa ne spuneti ce parere aveti despre celelalte subgrupuri create: "Clubul tricotajelor de mana" si "Clubul celor care iubesc broderiile si goblenurile".


Grupul  "Tricotaje de mana" -este un club nou unde ai posibilitatea sa iti faci publicitate fara nici un cost-practic nu ai nimic de pierdut, ai numai de castigat- prieteni si clienti noi.

Posteaza lucrarile tale-poate iti gasesti clienti....

Grupul  "Goblen -Club"-este un GRUP nou, unde ai posibilitatea sa iti faci publicitate, fara nici un cost-practic nu ai nimic de pierdut, ai numai de castigat- prieteni si clienti noi.

Posteaza lucrarile tale-BRODERII SAU GOBLENURI -poate iti gasesti clienti....

Bine ati venit in acest club! Va multumesc ca sunteti alaturi de noi! Asteptam toate intrebarile si parerile voastre.
Ce va intereseaza?
  1.  Tricotajele 
  2.  Goblenurile 
  3.  Croseturi 
  4.  Discutiile
  5. Magazinul de pensionari

Postări populare

 
****************
***************