Castiga bani din afiliere - Clubul pensionarilor >

Castiga bani din afiliere

Daca vrei sa castigi bani online exista si posibilitatea de a castiga cinstit si legal bani (poate deja cunoscuta de voi).

Poti castiga bani din afiliere la reteaua profitshare - care este o retea de afiliere din tara noastra unde se promoveaza prin afiliere produse ale unor importante magazine online prezente in spatiul public de la noi.
castiga bani din afiliere
Marketingul afiliat a prins in tara noastra si multe site-uri obtin comisioane prin afiliere la o retea din tara sau de afara. Aceasta metoda iti ofera posibilitatea de a monetiza blogul sau site-ul tau daca esti interesat de a castiga bani online.
Reteaua de afiliere profitshare este reteaua de marketing folosita de cele mai importante magazine si firme online de la noi. 
In marketingul afiliat un magazin sau un prestator de servicii adica un "advertizer" ofera un comision unei persoane care se numeste "afiliat" pentru fiecare vanzare (conversie) obtinuta urmare a efortului afiliatului de promovare a magazinului sau a serviciului advertizerului. 
Exista metode si unelte specifice de promovare in afiliere. 
Daca vrei sa inveti marketing afiliat gasesti suficient material pe internet, doar esti un pensionar internaut, si stii sa cauti informatia online.
Ceea ce trebuie sa stii este ca sunt multe retele de afiliere la noi in tara. Tot ce trebuie sa faci tu este sa te hotarasti daca vrei sau nu sa iti monetizezi blogul.
Restul vine apoi -munca multa - intri in reteaua de afiliere, iti faci cont de afiliat , astepti sa obti aprobarea, apoi la lucru -cauti produsele pe care vrei sa le promovezi si daca cineva cumpara urmand link-ul tau de afiliat -vei obtine un comision. Asa poti castiga usor si legal bani online. Daca esti interesat citeste mai multe informatii aici.
Daca vrei sa fii afiliat la un magazin de cate sigur ai auzit "EMAG" -atunci poti sa castigi bani din afiliere la emag.
Ideea este ca ai avantaje in afiliere- vinzi produsele unor magazine foarte cunoscute, dar tu nu ai magazin, personal, depozit si cheltuieli cum are un magazin obisnuit.
Dezavantajul tau este ca trebuie sa muncesti mai mult ca sa poti promova produsele care convertesc bine pe blogul tau-si crede-ma nu este usor sa faci asta. Daca te decizi sa stii ca vei consuma macar 2 ore zilnic in munca de afiliere.
Tu alegi reteaua de afiliere, spor la treaba!
Sunteti invitati sa ne spuneti ce credeti despre ideile prezentate. Opinia voastra conteaza pentru mine! Trebuie sa citesti si alte postari.. .
Bine ati venit in clubul virtual al pensionarilor

Nu esti membru al clubului?
Inscrie-te acum 

Te mai astept!

Postări populare

 
****************
***************