A nins in Bucuresti - Clubul pensionarilor >

A nins in Bucuresti

A nins in Bucuresti

Da,azi este multa zapada in #Bucuresti! 
Si?!...nu a mai fost? 
In toata copilaria mea si viata mea pana azi, iarna era zapada in acest oras.
Mergeam la scoala pe o potecuta facuta de picioarele inaintasilor mei, care inotau voiniceste in zapada afanata si nu era anuntat nici un cod galben sau portocaliu de vreme rea.

Acum totul devine panica...a nins in ianuarie in oras...ce surpriza...
Este o panica in oras si in zonele cu asa zisele cartiere rezidentiale -adica alea fara strazi si apa curenta si cu fosa in curte - cele unde tinerii au cumparat case in campurile de langa Bucuresti si care sunt mai aproape de Ploiesti de fapt.. cica autoritatile nu isi fac treaba ..tinerii au aflat ca a nins cand s-au uitat pe geam azi dimineata -au avut o surpriza!

Care surpriza? Nu v-au spus la stiri la toate posturile-radio si tv si v-au avertizat toate aplicatiile pe care le aveti in telefoane - ca va ninge?! 
Iata ca a nins si a fost chiar o ninsoare ca in povesti
- acum
...chiar este nevoie sa iti spuna altcineva ca ar trebui sa pui mana pe lopata sa dezapezesti intrarea in casa si sa iti faci poteca spre masina inzapezita

-masina este cea mai importanta avere pentru barbati ...ca sa ajungi pe strada curata sa te incadrezi in trafic trebuie sa iti scoti masina din parcare...asta este greu cand ai zapada cam 50 de cm pe masina si pe langa ea -
Dar toti barbatii de pe strada mea dau cu voiosie zapada adunata pe masini si langa ele -si este multa zapada azi pe masinile lor si ale noastre -unii au maturi, alti, mai dotati, au lopata de zapada, toporas, maturica, racleta si tigari.

Se anunta ca in zilele urmatoare vor fii temperaturi pozitive -astept tipetele- sa topeste zapada si autoritatile nu au curatat rigolele si este apa multa pe strazi...
Iarna nu-i ca vara...

Sunteti invitati sa ne spuneti ce credeti despre ideile prezentate. Opinia voastra conteaza pentru mine! Trebuie sa citesti si alte postari.. .

Postări populare

 
****************
***************