Cadouri pentru Sf. Alexandru - Clubul pensionarilor >

Cadouri pentru Sf. Alexandru

Cadouri pentru Sf. Alexandru

In traditia noastra este sa oferim cadouri in 30 august celor care poarta numele Alexandru, Alexandra, Sanda, Sandu, Alex, Alecsia si alti. Mai jos aveti diferite oferte de cadouri pe care le puteti oferi cu aceasta ocazie -este greu sa va hotariti dar sigur trebuie sa luati si un buchet de flori de unde va place voi alegeti:stanga sau dreapta.
Sfantul Alexandru este praznuit pe 30 august. Sfantul Alexandru a fost episcop in Constantinopol in timpul imparatului Constantin cel Mare (313-337). A participat la Sinodul I Ecumenic de la Niceea din anul 325, dovedindu-se un aparator al dreptei credinte. La acest sinod l-a combatut pe Arie, unul din preotii sai slujitori, care incepuse sa predice o invatatura neconforma cu traditia si credinta Bisericii.
La inceput Alexandru a incercat sa rezolve noua tensiune in mod pasnic. Arie si adeptii sai refuza orice conciliere, motiv pentru care este chemat in fata unui sinod local (321). Aici Arie va sustine ca Fiul nu este vesnic, ci a fost creat de Tatal.  Sinodul a pronuntat pe loc anatema! In sprijinul apararii ortodoxiei a fost chemat si Osie, episcop de Cordova. Criza s-a accentuat, determinandu-l pe imparatul Constantin cel Mare sa convoace primul Sinod Ecumenic de la Niceea (325), care il excomunica pe Arie. Sursa: http://www.crestinortodox.ro/sfantul-alexandru/sfantul-alexandru-72946.html

Sunteti invitati sa ne spuneti ce credeti despre ideile prezentate. Opinia voastra conteaza pentru mine! Trebuie sa citesti si alte postari.. .

Nu esti membru al clubului?
Inscrie-te acum 

Postări populare

 
****************
***************