Antrenament pentru vara si plaja - Clubul pensionarilor >

Antrenament pentru vara si plaja

Antrenament pentru vara si plaja

Picioarele suple si frumoase acasa se obtin...cu antrenament  . Tu ce zici?
Picioare superbe

Sportul este o activitate fizică sau o îndemânare care se practică sub anumite reguli, stabilite oficial, cu scopul de recreare: pentru competiție, de plăcere, pentru perfecționare, pentru dezvoltarea îndemânării sau o combinație între acestea.
Sursa: https://ro.wikipedia.org

Genuflexiunea (numită și pozitia ghemuitlăsare pe vineședere pe vineîndoire a genunchilor) este o poziție pe care o ia o persoană pentru a se sprijini pe pământ cu genunchii și coapsele îndoite (flectate) și fesele adesea coborâte la nivelul călcâielor. În genuflexiune genunchii sunt îndoiți înainte, coapsele sunt flectate pe trunchi, apropiindu-se de peretele abdominal anterior, iar gambele pe coapse. Genuflexiunea este adesea adoptată de copiii mici când se joacă, dar și de unele persoane pentru a se odihni sau a lucra la nivelul solului, mai ales când pământul este umed sau murdar. Genuflexiunea este și un exercițiu sportiv.
Sursa: https://ro.wikipedia.org
Want a legs and butt workout you can do at home to get a sexy bikini body? Heres a good one. This workout will help firm and tone your thighs and lift your butt. It involves doing squats, lunges, curtsy lunges, jumping squats and other lower body exercises. Do as many of each exercise as you can.

Visit: www.BikiniModelFitness.com

Sunteti invitati sa ne spuneti ce credeti despre ideile prezentate. Opinia voastra conteaza pentru mine! Trebuie sa citesti si alte postari...Postări populare

 
****************
***************