Sf. Valentin la romani - Clubul pensionarilor >

Sf. Valentin la romani

Cand se sarbatoreste Sf. Valentin la romani 

In ziua de 10 februarie a fost sf. Valentina-sarbatoare ortodoxa -se serbeaza si la romani  -atunci se serbeaza la noi sfantul Valentin!


Azi este Sf. Valentin  la cataloci si a devenit -Ziua Indragostitilor -o sarbatoare comerciala , stiti desigur, imprumutata si de noi, romanii.

Si ce daca? Noua ne plac zilele de sarbatoare, nu?
Mie imi plac-e mai placuta o zi de sarbatoare, decat una de inmormantare.

...eu am patit-o rau - am ramas cam singura -au murit toti cei foarte apropiati mie, mama, tata, unchi, matusi, veri...sau cei mai putin apropiati -prieteni, cunostiinte, colegi...-nu am inteles de ce au murit cei tineri- au avut diverse forme de cancer sau infarct...

Mereu am spus -bucurati-va oameni buni -de fiecare zi pe care o aveti si  traiti o - fiindca nu stii ce se intampla maine! Azi e frumos? Bucurati-va!

Iti daruiesc un zambet, Ofera-l si tu gratis tuturor! E Simplu -pune link-ul meu pe site-ul tau,(scrie-mi si cere codul)
Azi e sarbatoare si noi sa ne bucuram de sf. Valentin , sa oferim ce putem -mai ales flori si ceva cuvinte frumoase spuse din inima.
Voi ce faceti azi?

Azi 14 feb.2018 e usor sa trimiti flori- nu trebuie sa te misti din fata monitorului tau...apasa pe adesele de mai jos si trimiti flori ieftin si rapid catre cei dragi!
Buchete de flori superbe

Comanzi online, livram oriunde


Trebuie sa citesti si alte postari...
Nu esti membru al clubului?
Inscrie-te acum 


Postări populare

 
****************
***************