Sarbatoarea de Craciun - Clubul pensionarilor >

Sarbatoarea de Craciun

Am inceput sa impodobim casele pentru sarbatoarea de Craciun.

Casa curata si frumos mirositoare a cozonac si bucate proaspete noi o vom impodobi in culorile verde si rosu, culorile traditionale de Craciun.

Avem brad verde si podoabe de pom colorate mai ales in culoarea rosie. Grilande , clopotei, stelute, saniute, globuri, turturi, beculete, cosulete si multe altele.
Toate ornamentele sunt stralucitoare si aduc veselie in casa , in special in casele cu copii-ei sunt cei mai nerabdatori sa soseasca Mos Craciun.


Daca cauti un brad de Craciun aici gasesti un brad frumos si il primesti acasa gratis.
Il poti alege si plati in rate daca iti convine acest mod de plata
magazinuldebrazi.ro 
Ornamentele de pom gasite anul acesta, sunt deosebite, eu am mai achizitionat cateva - asa fac in fiecare an -mai cumpar ceva podoabe de pom si pentru casa - macar o fata de masa (anul aceste de culoare verde), pahare de vin din cristal rosu samd. 

Homeycomb.ro

Daruri pentru cei dragi eu am cumparat, iar acum trebuie sa le ambalez frumos cu fundita rosie. 

Idei pentru cadouri  va ofer mai departe aici in magazin . Daca vreti sa oferiti carti celor dragi, va sugerez sa cautati la Nemira au deschis un targ de Craciun si au reduceri de preturi de 30%- pana pe 31 decembrie 2013.
Nemira
Pentru doamne si domnisoare poti gasi cadouri dragute constand in rochite si multe tinute noi care au 80% reducere de pret la 

3 Suisses - VIP-  intra aici

 
Trebuie sa citesti si alte postari...
Nu esti membru al clubului?
Inscrie-te acum 


Postări populare

 
****************
***************