Buchete de flori pentru Sf. Nicolae - Clubul pensionarilor >

Buchete de flori pentru Sf. Nicolae

Buchete de flori pentru Sf. Nicolae

Buchete de flori superbe la floridelux.ro 

Cei de la magazinul floridelux.ro ne anunta: " Mos Nicolae a poposit si in atelierul FlorideLux, i-am retinut o botina si ne-am decis sa o decoram in stilul caracteristic, cu foarte multe flori. Am realizat astfel un aranjament floral bogat, inmiresmat, colorat, pe gustul Mosului! Flori pentru Sf.Nicolae, 6 decembrie, este cadoul perfect pentru aceasta seara magica. Este momentul sa ii spui cat o iubesti, chiar in prag de sarbatori. Livrare gratuita oriunde in Romania pentru flori Sf.Nicolae. "

Deci suntem invitati sa cumparam un aranjament florar superb -nu am mai intalnit flori in botina lui mos Nicolae, voi ati mai vazut?

Pret: 149 ron

In magazinul de flori am gasit animalute realizate din flori, este un ursulet, un leu Zambitor, un catelus, un elefantel, o pisicuta, un arici si altele cu preturi cuprinse intre 189 RON si 1330,00 RON-livrarea e gratuita in 12500 de Localitati din tara noastra.
Voi stiati de acest magazin de flori care livreaza flori in tara si in Lumea intreaga fiindca este Unic reprezentant in RO al 1-800-Flowers.com.Adica daca vrei sa trimiti un buchet de flori in  Franta aici trebuie sa comanzi buchetul de flori. 
Comandati acum!
Trebuie sa citesti si alte postari...

Nu esti membru al clubului?
Inscrie-te acum 


Postări populare

 
****************
***************