Medicul Presedintilor - Medic in Romania - HotNews.ro - Clubul pensionarilor >

Medicul Presedintilor - Medic in Romania - HotNews.ro

Medicul Presedintilor - Medic in Romania - HotNews.ro
Unul dintre cei zece copii ai unui functionar de primarie a ajuns, peste ani, medicul tuturor presedintilor post-decembristi ai Romaniei. Desi si-a atins varful carierei, viata neurologului Constantin Popa este greu de invidiat. Cea mai mare parte a ei a trait-o in perioada comunista cand, pentru a evolua profesional, a fost nevoit sa navigheze printre inaltii demnitari comunisti si, uneori, sa-i trateze.

Dar a supravietuit si si-a continuat drumul indiferent de numele celui care conducea Romania. Pentru ca toti presedintii au nevoie, la un moment dat, de un medic foarte bun. 

  • Biografie: Constantin Popa are 75 de ani si a absolvit in 1964 Facultatea de Medicina din Bucuresti cu media generala 10. Timp de trei ani a lucrat ca “assistant etranger” al Facultatii de Medicina din Paris si conduce de mai multi ani clinica de neurologie a Institutului de Neurologie si Boli Neurovasculare din Bucuresti. Este unul dintre cei cinci medici care sunt membri titulari ai Academiei Romane. A infiintat Institutul de Studiere a Bolilor Cerebrovasculare, lucrarile sale stiintifice fiind citate de peste 400 de ori in revistele internationale.
Trebuie sa citesti...

Nu esti membru al clubului?
Inscrie-te acum 

>
Enhanced by Zemanta

Postări populare

 
****************
***************