Pensionari mergeti la munte - Clubul pensionarilor >

Pensionari mergeti la munte

Pensionari mergeti la munte -daca acceptati oferta de la un citititor al blogului...

Un cititor al blogului nostru a trimis pentru pensionari o oferta de cazare la munte intr-o zona excelenta...daca sunteti interesati va rog sa completati un mesaj pentru a va oferi date suplimentare.

Trebuie sa citesti...

Oferta inchiriere/vanzare vila la munte Message*: 

Buna dimineata am o rugaminte, stiti cumva familii de pensionari care ar dori sa vina la munte pentru un weekend, o saptamana?

 Am o vila superba la Brebu la cca 95-100 km de Bucuresti, zona superba linistita, as dori sa inchiriez la una / doua familii de pensionari. 

BREBU – este cunoscut pentru potentialul ridicat din punct de vedere turistic, balnear si de agrement ,

comuna BREBU este un loc de o neasemuita frumusete si liniste , cunoscuta ca statiune balneoclimaterica inca de la sfarsitul secolului XIX si inceputului de secol XX, fiind o oaza de sanatate sufleteasca si trupeasca pentru bolnavii cu afectiuni respiratorii, ale aparatului locomotor sau aflati in covalescenta, unde: 

  • - Matei Basarab cand a vazut aceste locuri a exclamat: “ Bre! Bre! Bre! ….Dar frumoase locuri sunt pe aici…”si unde si a construit o manastire, biserica si alte asezaminte; 
  • - Stefan Luchian explicand intr-o scrisoare din vara anului 1908 : “ Si ce lucruri frumoase! Nu te mai saturai uitandu-te la ele” , pictand la Brebu aproximativ douăzeci de pasteluri, cum ar fi : „Crâng la Brebu”, una dintre lucrările care ilustrează capacitatea culorii de a cuprinde lumina, acea inovaţie adusă de Luchian în pictura românească, ce avea să aibă un vast ecou asupra evoluţiei sale ulterioare. 
  • -Ana Davila : Pozitia locului, apa cea buna de baut si aerul curat cu calitati terapeutice, au facut ca aceasta comuna sa fie aleasa ca loc de recreere si refacere (un fel de sanatoriu), pe timpul vacantelor de vara pentru elevele din “Azilul Elena Doamna” din Bucuresti, condus la acea vreme de Ana Davila, sotia intemeietorului invatamantului medical romanesc Carol Davila. 
  • Cu stima . preturi mici , confort lux si masa la cerere . aici totul e natural si nepoluat

Nu esti membru al clubului?
Inscrie-te acum 

>
Enhanced by Zemanta

Postări populare

 
****************
***************