Raw vegan sau raw food - Clubul pensionarilor >

Raw vegan sau raw food

Raw vegan sau raw food -este mancare fara ingrediente de origine animala si fara foc.

English: A close up of a fresh raw food dish
English: A close up of a fresh raw food dish (Photo credit: Wikipedia)
Mancarea fara foc, se face doar din legume, toata gama si  se folosesc mai ales legume verzi, apoi semintele si nucile, germenii si vlastarii, fructele proaspete.
Legumele verzi sunt pline de clorofila si oamenii le folosesc la noi mai ales vara cand se gasesc din belsug in pietele agroalimentare de lanoi. Iarna sunt mai greu de gasit.
Semintele crude, insa, se gasesc tot anul-se folosesc semintele crude, umezite sau incoltite. Germenii si vlastarii sunt foarte sanatosi. Sucul de iarba de grau este un aliment minune pentru cei interesati in santatea ficatului lor, fiindca este un bun detoxifiant. 
Toate aceste legume si seminte sunt surse de vitamine si proteine complexe, usor de asimilat, contin acizi grasi esentiali foarte necesari organismului uman.
A raw vegan tomato sauce with olives, celery, ...
A raw vegan tomato sauce with olives, celery, spinach and walnuts on courgette. (Photo credit: Wikipedia)
Multi oameni stiu ca sanatos este sa traim fara suparari si sa mancam alimente prospete si nepoluate - in caz contrar- in corp se dezvolta un mediu acid, propice bolilor de tot felul. Nu e mai simplu, putina atentie si sa mancam  in asa fel incat sangele sa devina alcalin - adica mancare raw vegan. 
Voi cei care tineti post in ajunul Craciunului -v-ati gandit la o schimbare in alimentatia voastra?
Multumesc ca citesti acest blog.  Te mai astept!
Enhanced by Zemanta

Postări populare

 
****************
***************