Ciupercute -goblen - Clubul pensionarilor >

Ciupercute -goblen

Ciupercute -goblen

Cum se coase un goblen?

Banuiesc ca cine a ajuns pe aceasta pagina, deja a mai cusut si stie sa coase astfel de lucrari, tablouri in miniatura - foarte cautate si care se vand foarte scump -au o valoare de piata mare -fiindca se fac cu multa migala si cu mult talent. 

Se stie ca astfel de lucruri sunt diferite in functie de gradul de dificultate pe care il are goblenul. Cele care au multe culori si seamana cu o pictura - chiar o pictura celebra sigur ca sunt greu de realizat si dureaza mult timp pana cineva termina un astfel de goblen si apoi cere multi bani pe el cui vrea sa il cumpere.

Cu cât mărimea și numărul de culori ale unui model de goblen este mai mare, cu atat goblenul cusut va ajunge sa semene cu pictura originală, va avea un aspect mai frumos și o reprezentare mai exactă a detaliilor, si de asemenea, dificultatea de cusut va fi mai mare.

A venit vara cu zilele ei toride-bune de plaja.

Daca esti in concediu si iti place lucru de mana ca ocupatie de relaxare iti recomand un goblen usor cu ciupercute.Mai jos sunt prezentate intai diagrama pentru realizarea goblenului si apoi culorile folosite. Daca aveti nevoie  de lamuriri suplinemtare, nu exitati sa intrebati, lasand un comentariu. 

Spor la treaba!
Bine ati venit in Grupulul virtual al pensionarilor 
Multumesc ca citesti acest blog.  Te mai astept!

Postări populare

 
****************
***************