C A S -ul -ce ati facut cu el? - Clubul pensionarilor >

C A S -ul -ce ati facut cu el?


  • C A S -ul -ce ati facut cu el?
  • Eu ce sa mai inteleg ?-nu am vrut sa fiu pensionar-asta s-a intamplat, fiindca au trecut anii si nu pot sa fiu salariat pana la 150 de ani.

Ce dumnezeu, se intampla la noi in tara? cu salariatii/bugetari -desigur- care ar trebui sa aplice legile din tara noastra. Nu inteleg ? Sunt toti incompetenti? Oameni buni-nu stiti nici sa cititi? Nici tabla inmultirii nu o stiti?

  • cum au gresit din nou? au aplicat o lege sau ce o fii fost - asa cum au inteles ei-  in loc sa inmulteasca 5.5% cu diferenta dintre Valoarea pensiei mele minus 740 lei, ei au inmultit 5.5% cu toata pensia. Bravo? daca iti faceam eu asta -ce imi faceai?
  • din nou -au retinut bani mai multi din amaratele noastre de pensii- suntem milioane de amarati de pensionari

Acum am aflat -dupa 16 luni, -ca am pensia mai mica cu 400 de lei? in 16 luni-multi pensionari au si murit...
De ce? Alo? Casa de pensii, ne auzi?
O fii  treaba mea, sa verific cum imi calculeaza functionarii=bugetari- de la casa de pensii -valoarea CAS-ului? Eu zic -ca nu e treaba mea!
Acum, sa faca bine si cine a gresit sa plateasca!
Eu, daca nu platesc impozitul la masina la timp-ei -functionarii=bugetari- ma penalizeaza-eu cum pot sa ii penalizez pe acesti bugetari incompetenti?
Cine a gresit?
Vreau sa stiu cine a gresit si ce pedeapsa primeste pentru ca -greseala acestei persoane afecteaza milioane de pensionari.
Cine imi spune?
Sa faceti bine si sa imi dati inpoi banii pe care mi i-ati luat -incompetentilor!
16 luni x 40 lei = 640 lei -vreau sa ne inapoiati banii!
Nu vreau explicatii -vreau ca cine a gresit sa plateasca -adica sa fie penalizat si sa imi trimita diferenta de bani, care mi-a fost retinuta abuziv.
Nu ma intereseaza de unde luati banii- ca sa mi inapoiati. Ii luati de acolo unde  i-ati folosit! Nu eu am ales sa ma nasc in tara asta-de ce ma faceti sa regret ca m-am nascut aici!
Multumesc ca citesti acest blog.  Te mai astept!
Enhanced by Zemanta

Postări populare

 
****************
***************