Tricotaje de mana -club al pensionarilor

Grupul  "Tricotaje de mana" -este un Grup nou creat pe acest blog.

Va invit aici, sa va prezentati produsele.Eu stiu ce inseamna sa tricotezi,crosetezi etc;aceste activitati sunt laborioase si se fac cu suflet;In unele colturi de strada am vazut femei vrednice care incearca sa vanda caciulite crosetate si alte tricotaje; e greu asa sa vanzi ceva; de aceea constatand ca nu exista nicio posibilitate de vanzare pe site-urile de noi, la un pret corect al acestor produse,va ofer aici posibilitatea de prezentare a obiectelor pe care le aveti spre vanzare. Nu percepep absolut nici un comision. Ideea mea este sa ajut o comunitate de femei si iubitori cinstiti ai lucrului de mana sa isi promoveze produsele gratis. Pana acum numai eu am prezentat fotografii cu ceva realizari. In alte tari exista comunitati puternice ale mestesugarilor. La noi din pacate nu exista astfel de comunitati.Fiti increzatoare si va rog prezentati-va lucrarile; Exista posibilitatea sa gasim amatori si astfel obiectele dvs se vor vinde la pretul cerut de dvs. Va doresc mult succes si sanatate!

A little dexterity is helpful in working with ...
Image via Wikipedia

Bine ati venit in Grupulul virtual al pensionarilor 

Daca stai acasa sau ai timp liber si iti place sa tricotezi, poate doresti sa devii membru in acest Grupul- esti binevenit oricand, nu exista costuri pentru anunturile tale.

Nu esti membru al Grupulului? Inscrie-te acum

Grupul  "Tricotaje de mana" -este un Grup nou unde ai posibilitatea sa iti faci publicitate fara nici un cost-practic nu ai nimic de pierdut, ai numai de castigat- prieteni si clienti noi.
Posteaza aici lucrarile tale- iti gasesti clienti....

Bine ati venit in Grupulul virtual al pensionarilor 

Grupul celor care tricoteaza de mana cuverturi de pat, fete de perne,caciulite, fulare, pulovere, veste, topuri, botosei si alte lucruri pentru casa, copii sau adulti, se numeste "Tricotaje de mana".
Am creat acest grup, atat pentru cei ce executa tricotaje facute de mana, cat si pentru cei care au nevoie de astfel de tricotaje si nu au timp sa le execute, dar doesc sa le cumpere sau sa le ofere, doneze.

Ai creat un model frumos pentru o bluza si vrei sa il afle si altii, posteaza aici in grupul "Tricotaje de mana"-schita si fotografia modelului tau.

Daca vrei sa iti oferi serviciile -adica, daca vrei sa tricotezi pentru altii, contra cost -poti sa lasi un mesaj, in care sa ne spui ce tricotaje stii sa executi, poti atasa fotografii ale tricotajelor executate de tine si leoferi spre vanzare. Apoi, nu uita sa lasi o adresa de email, unde te putem insiinta, daca sunt amatori pentru oferta ta.

Daca vrei sa donezi tricotaje facute de tine, te rugam, scrie un mesaj si afiseaza fotografii a lucrurilor tricotate oferite spre donatie.

Nu esti membru al Grupulului? Inscrie-te acum

Se stie, ca in zilele noastre, nu se mai invata  la scoala acest mestesug -tricotajul.
O idee utila pentru toti ar fi, ca persoanele cunoscatoare in arta tricotajelor de mana, sa impartaseasca tainele mestesugului si altora care vor sa il invete.
Daca vrei sa devii voluntar si sa ii inveti pe altii sa tricoteze-spune-ne cum vrei sa faci asta.
Tricotajul de mana, este un mestesug placut, util si se spune ca inlatura depresia.
Bine ati venit in Grupulul virtual al pensionarilor 

Va ofer un model de tricotat : lucrati o banda de 20 de ochiuri de elastic si apoi incercati acest model.

Legenda:
/ scazut 2 ochiuri la dreapta
\ scazut 2 ochiuri la stanga
0 jeteu
ochiuri pe fata ( patratelele fara semne se lucreaza pe fata)

Daca sunteti curiosi ce modele tricoteaza altii -uitati-va aici si sper sa va inspirati in tricotajele voastre viitoare.


  Multumesc ca citesti acest blog. 
Te mai astept!
Enhanced by Zemanta

Despre ziua de azi...

Quote of the Day
Article of the Day

This Day in History

Today's Birthday

Today's Holiday
 
****************
***************