Goblen -club - Clubul pensionarilor >

Goblen -clubDétail de la "Danse des Nymphes" - M...
Image via Wikipedia

Cu cateva zile in urma, am infiintat un grup al celor care tricoteaza,  aici am creat alt grup pentru cei care executa BRODERII si GOBLEN-uri. Sa numim acesta comunitate "Goblen -Grup".

Bine ati venit in Grupulul virtual al pensionarilor 

Nu esti membru al Grupulului? Inscrie-te acum

Daca iti place si stii sa executi goblenuri anunta comunitatea folosind acest Grupul . Lasa un mesaj in care ne spui ce modele de goblenuri executi (la comanda) si ce modele de goblenuri ai de vanzare.
In mesaj, te rugam, sa atasezi o fotografie a goblenului si pretul cu care iti vinzi opera.
Grupul  "Goblen -Grup" -este un GRUP nou, unde ai posibilitatea sa iti faci publicitate, fara nici un cost-practic nu ai nimic de pierdut, ai numai de castigat- prieteni si clienti noi. 
Posteaza lucrarile tale-BRODERII SAU GOBLENURI -poate iti gasesti clienti....Inscrie-te acum

Bine ati venit in Grupulul virtual al pensionarilor Eu, va ofer un model de goblen, pentru incepatori:
Se poate folosi pentru un portofel. Inima poate fii plina sau goala -asa cum este in schema de mai sus, depinde de preferintele dvs.

Daca va intereseaza alte modele mult mai complicate oferite gratis vizitati paginile acestea de goblenuri


Va invit aici, sa va prezentati produsele.Eu stiu ce inseamna sa tricotezi,crosetezi etc;aceste activitati sunt laborioase si se fac cu suflet;In unele colturi de strada am vazut femei vrednice care incearca sa vanda caciulite crosetate si alte tricotaje; e greu asa sa vanzi ceva; de aceea constatand ca nu exista nicio posibilitate de vanzare pe site-urile de noi, la un pret corect al acestor produse,va ofer aici posibilitatea de prezentare a obiectelor pe care le aveti spre vanzare. Nu percepep absolut nici un comision. Ideea mea este sa ajut o comunitate de femei si iubitori cinstiti ai lucrului de mana sa isi promoveze produsele gratis. Pana acum numai eu am prezentat fotografii cu ceva realizari. In alte tari exista comunitati puternice ale mestesugarilor. La noi din pacate nu exista astfel de comunitati.Fiti increzatoare si va rog prezentati-va lucrarile; Exista posibilitatea sa gasim amatori si astfel obiectele dvs se vor vinde la pretul cerut de dvs. Va doresc mult succes si sanatate!

Bine ati venit in Grupulul virtual al pensionarilor

Nu esti membru al Grupulului?
Inscrie-te acum 

Enhanced by Zemanta

Postări populare

 
****************
***************