Clubul crosetat si brodat - Clubul pensionarilor >

Clubul crosetat si brodat

Grupul crosetat si brodat


Va invit aici, sa va prezentati produsele. Eu stiu ce inseamna sa tricotezi, crosetezi etc; aceste activitati sunt laborioase si se fac cu suflet.

In unele colturi de strada am vazut femei vrednice care incearca sa vanda caciulite crosetate si alte tricotaje; e greu asa sa vanzi ceva; de aceea constatand ca nu exista nicio posibilitate de vanzare pe site-urile de noi, la un pret corect al acestor produse, eu va ofer aici posibilitatea de prezentare a obiectelor pe care le aveti spre vanzare. Este GRATIS - Nu percep absolut nici un comision. Ideea mea este sa ajut o comunitate de femei si iubitori cinstiti ai lucrului de mana sa isi promoveze produsele gratis. Pana acum numai eu am prezentat fotografii cu ceva realizari. In alte tari exista comunitati puternice ale mestesugarilor. La noi din pacate nu exista astfel de comunitati.Fiti increzatoare si va rog prezentati-va lucrarile; Exista posibilitatea sa gasim amatori si astfel obiectele dvs se vor vinde la pretul cerut de dvs. Va doresc mult succes si sanatate!

Pe vremuri, la scoala in clasele primare, erau ore de lucru manual si atunci baietii invatau sa bata un cui, sa taie un lemn, sa foloseasca sculele de traforaj s.a.m.d., iar fetele erau educate  sa coasa, sa croseteze, sa tricoteze, sa gateasca, sa croiasca si nu ai fi vazut o fata cu tivul rupt sau o fata care sa mearga la croitorie sa isi scurteze o fusta sau o fata care sa nu stie sa faca mancare si nici baieti care sa nu stie schimba un bec. Vremuri apuse!Multumesc ca citesti acest blog.  Te mai astept!
Enhanced by Zemanta

Postări populare

 
****************
***************