„Ziua Avocatului“, sărbătorită la Braşov - Clubul pensionarilor >

„Ziua Avocatului“, sărbătorită la Braşov

„Ziua Avocatului“, sărbătorită la Braşov

Apărătorii braşoveni se vor întâlni, mâine, la Aro Palace pentru a susţine simpozionul „Avocatul, partener în actul de justiţie". Avocaţii ies din birouri şi din sălile de judecată pentru a fi mai aproape de cetăţeni.

Consiliul Baroului Braşov organizează mâine, de la ora 14.00, la Aro Palace un simpozion la care sunt aşteptaţi să participe peste 100 de avocaţi, dar şi colaboratorii lor din parchete, notari, executori, profesori de la facultăţile de drept, reprezentanţi ai penitenciarelor etc., care vor vorbi despre misiunea avocatului şi mai ales despre cât de importantă este deschiderea breslei către public.

«Ziua Avocatului», fixată de Congresul Avocaţilor pe 24 iunie, în anul 1998, este momentul la care putem să ne apropiem unii de ceilalţi şi să ni-i apropiem şi pe colaboratori. Ne dorim foarte mult să dezvoltăm latura educativă şi să colaborăm cu acele şcoli unde vom găsi deschiderea pentru a-i face pe cetăţeni să înţeleagă de timpuriu cât de important este să cunoască legile", a spus Cristina Gheorghe, decanul Baroului Braşov.


Multumesc ca citesti acest blog. Te mai astept!
Enhanced by Zemanta

Postări populare

 
****************
***************