Afacere cladita din piese de lego. Povestea avocatului care a lasat birocratia deoparte pentru a devenit artist - www.InCont.ro

Afacere cladita din piese de lego. Povestea avocatului care a lasat birocratia deoparte pentru a devenit artist - www.InCont.ro

In 2004, Nathan Sawaya (SUA) a renuntat la slujba sa de avocat al unei corporatii americane. I-a spus sefului sau ca „isi ia jucariile si pleaca”. Superiorul lui a crezut atunci ca glumeste.
„A facut o fata lunga si m-a intrebat:<>?”, povesteste cel care a renuntat la un salariu cu sase cifre si la un birou din care admira intreaga panorama a New York-ului.
Nathan (37 ani) i-a demonstrat insa sefului sau ca era hotarat. Si-a dat demisia pentru a-si construi propria panorama... din piese de lego. Pentru a se juca, asa cum el insusi spunea. Si nu s-a dezis.
„Increderea in mine a renascut din momentul in care am iesi pe usa cladirii in care lucram”, a marturisit Nathan pentru revista Forbes. Au contractat un credit atat el, cat si prietena lui. Fostul avocat, licentiat al Facultatii de Drept de la Universitatea din New York si-a lasat toti colegii din barou cu gura cascata, atunci cand a renuntat la viata de corporatist in favoarea blocurilor de jucarie.

Multumesc ca citesti acest blog. Te mai astept!
Enhanced by Zemanta

Despre ziua de azi...

Quote of the Day
Article of the Day

This Day in History

Today's Birthday

Today's Holiday
 
****************
***************