Jucarii copii si Iepurasul - Clubul pensionarilor >

Jucarii copii si Iepurasul

Jucarii din Lemn LogoDragi bunici cu nepotei micuti, stiu ca va ganditi.... vine Pastele si trebuie aprovizionat Iepurasul cu jucarii pentru copii. 

A sosit primvara, cu totii ne bucuram de soare si de florile din parcuri cand mergem la plimbare.
In aceasta primavara, magazinul online "Jucarii din lemn.com" are o oferta extraordinar de diversa de jucarii pentru copii de toate varstele.
A creat si un loc numit "Atelierul Creatie - Primavara in culori - colaje" care se afla in Bucuresti, B-dul TIMISOARA 84, unde timp de 2 ore copiii dvs. se pot familariza cu arta colajului : mototolire, decupare, rasucire sau lipire a diferitelor materiale puse la dispozitia copiilor de catre Atelierul Creatie (materiale necesare sunt incluse in taxa de participare, lucrarile realizate evident raman participantilor). Nu trebuie decat sa va inscrieti la Atelierul de Creatie fiindca evenimentul are loc in 10 aprilie 2011.

In magazin, sunt foarte multe jucarii pentru copii; gasim oua din lemn sau polistiren, tot felul de decoratiuni ceramice pentru decorarea cutiilor de cadouri, a ferestrelor, garoafe,pasarele, fluturi sau cirese cu frunze.

Alte jucarii copii sunt cele din categoria instrumentelor muzicale : castanieta sau morisca din lemn.

Puteti gasi  si altfel de jucarii pentru copii -masinute teleghidate ; mai jos in foto vedeti un exemplu :
Aceasta masinuta este cadoul ideal pentru orice fan Hello Kitty!


In magazinul online, sunt foarte multe jucarii pentru copii, fetite si baieti. Gasiti papusi si animalute, jucarii educative, puzzle,cuburi de lemn, mingi de tenis de masa, mingi de fotbal, leagan de lemn-scaunel, statie meteo. Extraordinar de multe jucarii pentru copiii dvs.
Alegerea va apartine, magazinul livreaza produsele cumparate gratuit in Bucuresti si Constanta pentru comenzi peste 50 lei, in tara peste 300 lei.
Enhanced by Zemanta

Postări populare

 
****************
***************