Program de slabire in 3 luni: cum sa fii in forma pana la vara - Diete de slabit - Sectiunea 1 - Clubul pensionarilor >

Program de slabire in 3 luni: cum sa fii in forma pana la vara - Diete de slabit - Sectiunea 1

Aerobic Dancing!Image by dogwelder via Flickr
Program de slabire in 3 luni: cum sa fii in forma pana la vara - Diete de slabit - Sectiunea 1


Cu primele raze de soare, ne gandim ca a venit momentul sa renuntam la paltoane si jachete ce acopera micile imperfectiuni, dar si ca mai sunt doar 3 luni pana la inceputul verii – sezonul vacantei si al costumelor de baie. Ca vara sa nu te ia prin surprindere, apuca-te de pe acum sa-ti conturezi corpul armonios pe care il vei afisa pe plaja, avand mereu la indemana ghidul propus de noi!
Luna martie

Obiectiv: In prima luna a programului, stabileste-ti ca tel sa pierzi in jur de 2 sau 3 kilograme si sa-ti dezmortesti corpul dupa lunile reci de iarna, in care sedentarismul si-a pus amprenta asupra aspectului fizic.

Plan de atac

Sport: Incepe sa faci zilnic miscare! Este primul pas pentru un tonus mental si corporal de milioane, iar niciun specialist nu a reusit inca sa descopere ceva la fel de eficient ca sportul in tratarea depresiei, a obezitatii si a senzatiei de oboseala permanenta. Organizeaza-ti viata si introdu in programul tau zilnic 30 de minute de miscare!
Daca esti o persoana sedentara, incepe cu plimbari in pas rapid in cartier sau intr-un parc, insa daca ai si ceva conditie fizica poti trece direct la jogging, plimbari cu rolele sau bicicleta, inot sau tenis. Important este sa-ti dinamizezi corpul, sa faci miscare in aer liber si sa-ti oxigenezi creierul dupa o perioada in care majoritatea activitatilor noastre s-au desfasurat in interior.

Multumesc ca citesti acest blog. Te mai astept!
Enhanced by Zemanta

Postări populare

 
****************
***************