Scoala de soferi - Clubul pensionarilor >

Scoala de soferi

cabriolet10Image by Datz.ro via Flickr

Avem soferi multi pe sosele noastre.
Dar avem adevarati soferi sau avem oameni care au cumparat carnete de sofer?
Asta este intrebarea.
Voi stiti cum sta treaba. Te inscri la o scoala de soferi si inveti de la un instructor (calitatile de profesionale -nu i le cunosti)  sa conduci masina pe drumurile patriei.

 Consider ca atunci, cand te inscri la o scoala de soferi ar trebui sa o faci in cunostiinta de cauza. Asa cum stii ca daca urmezi cursurile Colegiului Sf. Sava, sigur inveti carte, asa ar trebui sa stii ca, daca, urmezi cursurile Scolii de soferi "X" vei invata sa conduci masina in siguranta.
Oare asa stau lucrurile? Eu nu am cunostiinta de un astfel de clasament. Stiu doar ca avem foarte multe accidente pe drumurile noastre. Cauzele le stim cu totii. Va intreb de ce cursantii scolilor de soferi dau examen de cunostiinte cu Politia? Au invatat la Scoala de soferi a Politiei? Cand esti elev, intotdeuna te asculta profesorul care te-a invatat si esti promovat sau nu. Nu te asculta Politia. Cu elevii scolii de soferi de ce stau lucrurile altfel? A invatat un sofer sa conduca de la un instructor politist? Voi ce credeti despre acest lucru?
Multumesc ca citesti acest blog. Te mai astept!
Enhanced by Zemanta

Postări populare

 
****************
***************