De ce sa cumperi on-line de la www.tarafashion.ro? - Clubul pensionarilor >

De ce sa cumperi on-line de la www.tarafashion.ro?

 De ce sa cumperi on-line de la www.tarafashion.ro?
http://www.tarafashion.ro/ - un magazin de haine on-line pentru femei ,foarte avangardist , te asteapta cu un nou look de si cu foarte multe povesti; reduceri, promotii, discounturi, cadouri si preturi fara concurenta. De ce sa cumperi de la http://www.tarafashion.ro/? Ai cel putin 12 motive sa o faci.Citeste mai multe la http://www.tarafashion.ro/RO/article-12-motive-sa-cumperi-de-la-tara-fashion--1906.html.Simplu ,pentru ca daca nu iti place produsul il returnezi si primesti banii inapoi garantat, pentru ca daca iti creezi un cont primesti un cupon reducere de 30 ron. Si daca te abonezi la newsletter primesti un cupon de reducere de 10 ron. De asemenea ai discounturi si bonusuri la comenzi, este deschis Non Stop si livarea se face in maxim 48 de ore.De ziua ta,daca esti client Tara primesti un Cupon reducere de 40 lei.Wow!
Ceea ce este mai interesant la www.tarafashion.ro este cabina de proba virtuala unde poti proba,combina,asorta modelele Tara si nimeni nu te grabeste nimeni.Creativ Tara este o sectiune mai avansata unde poti proba si poti adauga creatiei tale fundaluri,grafice.Ai incercat?
Colectiile Tara sunt in cantitate limitata si unele modele sunt chiar Unicate ,facute cu drag in atelierul nostru si urmaresc trendurile internationale.Materialele folosite sunt de foarte buna calitate iar modelele noastre spun povesti,hainele noastre invaluie trupul si inalta sufletul.
Acum in luna indragostitilor am pregatit foarte multe promotii,surprize,Happy Happy hours pe blogul nostru,concursuri si reduceri de pana la -70% la colectia de toamna-iarna 2010.
De asemenea la Tara in fiecare zi intra modele noi,in colectii foarte mici,in fiecare zi avem Produsul zilei la pret Special iar pe home page Promotia Saptamanii va zambeste.
Daca nu stii ce marime sa-ti alegi atunci poti consulta tabelul nostru de marimi care se afla pe site la rubrica ajutor sau pe pagina de produs.
Totul este foarte simplu,clar si comod.C u doar un singur click ai produsul dorit.Tu alegi,noi livram
Oriunde,oricand Tara te imbraca on-line.
TaraFashion.ro
 Multumesc ca citesti acest blog. Te mai astept!
Enhanced by Zemanta

Postări populare

 
****************
***************