Moda - Clubul pensionarilor >

Moda

Capot M741
Moda anului 2010 s-a adresat femeii increzatoare, sigure pe ea. Femeia sanatoasa si frumoasa, tanara, instarita cu un job bun, cu barbat, casa si poate o familie fericita.
Moda nu se adreseaza femeilor tinere sau batrane, amarate, bolnave care ajung la spital sau azil. Ce poate face moda pentru astfel de femei?Credeti ca daca ajungi pe un pat de spital sau azil, paralizata sau imobilizata -iti mai arde sa te gandesti la moda anului acesta?
Tie poate nu iti mai arde-dar, moda se foloseste pentru a iti schimba imaginea pe care o arati si vad ceilalti.
Oricat de bolnava ai fi, daca ai fi imbracata cu o pijama moderna, eleganta,  poate te-ai mai inzdraveni putin?! Sau macar te-ai mai inveseli?!

Poate personalul medical, care te ingrijeste -are grija hainelor, tinutelor "la moda". Credeti ca ar trebui sa se gandeasca "la moda" -la ce se poarta anul acesta- si "modistii spitalelor" cei care confectineaza "tinute" pentru bolnavi si aprovizioneaza spitalele si azilele -cu pijamale, capoate si halate - ? Oricum -tinuta oferita bolnavilor din spitalele noastre nu putem spune ca este in pas cu moda anului 2010.
Ma bucur ca citesti ce am scris. Multumesc pentru vizita ta pe blogul meu! Te mai astept!
Enhanced by Zemanta

Postări populare

 
****************
***************