Crizanteme - Clubul pensionarilor >

Crizanteme

Autumn FlowersImage by sorinciorapciu via FlickrImi plac crizantemele-mai ales cele pe care eu le numesc "fidelute" si sunt culoarea mov deschis. Azi sunt suparata. Eu sunt pensionara si toata lumea are ceva acum cu noi pensionari-cica republica cheltuieste mult cu noi- ca sa ne dea pensie-(parca nu eu am tot donat in contul statutului si ei au mancat banutii mei-si acum se imprumuta din toate partile si apoi imi impoziteaza pensia).
Acum, sunt foarte suparata fiindca in Bucuresti "ei" dragutii edili-au umplut spatiile verzi din oras, cu crizanteme-bravo!-imi plac crizantemele.
Ce s-a intamplat dupa 10 zile, poate 2 saptamani - toate crizantemele puse de edilii nostri "grijulii" -s-au uscat-bravo! Pai, cum sa nu se usuce? Ei -"marii gradinari ai orasului" -au cumparat crizantemele si nu au plantat crizantemele- NU!-Pur si simplu -le-au scos din ghiveci si le-au asezat pe pamant; apoi nu le-au udat niciodata, iar ele, crizantemele, nemernicile nu au vrut sa creasca si s-au uscat!
Imi vine sa plang-ma tot gandesc -cineva -un om sau mai multi desigur, s-au chinuit sa le creasca si apoi edilii nostri le-au cumparat si apoi le-au omorat. Cum se cheama acest lucru? Jaf!
Asa ca ma intreb, de la cine au voie ei sa-si bata joc de banii mei, fara ca sa ii sanctioneze cineva? - Ei marii gradinarii bucuresteni - Au voie-sa-mi risipeasca banii mei -colectati de ei prin impozite ( impozite de tot felul -casa,masina,teren,pensie,tva samd- bani=impozite, pe care eu constiincioasa ii platesc anual, la timp, ca sa nu ma penalizeze) mai ales in zilele acestea de criza financiara? Spuneti-mi voi ce credeti?
Astept comentariile voastra.
Chrysanthemum / CrizantemeImage by Aldenn via FlickrMa bucur ca citesti ce am scris. Multumesc pentru vizita ta pe blogul meu! Te mai astept!
Grup virtual
Enhanced by Zemanta

Postări populare

 
****************
***************