Club virtual - Clubul pensionarilor >

Club virtual

Club virtual pentru pensionari


Eşti un om care tocmai s-a pensionat şi esti în căutarea de ceva care sa te inveseleasca, imbarbateze, impulsioneze, ajute in viata cea noua, cauti sa faci ceva nou, vrei sa te asociezi cu prietenii?
Grupul pensionarilor internauti este un grup de oameni care doresc să se întâlnească şi să socializeze. Grupul nu are reguli, taxe, cerinte de varsta sau angajamente, doar distracţie. 
Nu avem multe Grupuluri de pensionari în ţara noastra, trebuie sa le creem noi singuri, fara ajutor de la stat.

Tot timpul auzim ca suntem prea multi pensionari in aceasta tara. Avem tot felul de obligatii si nici macar un suport moral. Noi pensionarii internauti, avem un calculator contectat la internet si asta s-ar putea sa ne ajute sa imbatranim frumos si sa fim sanatosi. Aici sa stam de vorba aici, putem sa ne distram daca dezlegam un rebus, sau daca va place sudoku, sah-ul, putem sa trancanim despre problemele si bucuriile noastre si sa ne mai inveselim unii altora, zilele.
Vino si te rog spune-ne ideile tale despre cum sa ne dezvoltam acest Grupul.

De cand am infiintat acest Grupul virtual al pensionarilor, am primit cele mai multe mesaje, de la doamne care sunt interesate de Grupul tricotaje de mana, adica al celor care iubesc lucrul de mana, mestesugurile feminine. De aceea...

Va invit aici, sa va prezentati produsele.Eu stiu ce inseamna sa tricotezi,crosetezi etc;aceste activitati sunt laborioase si se fac cu suflet.

Totul este GRATIS! Nu percep absolut nici un comision. 

Ideea mea este sa ajut o comunitate de femei si iubitori cinstiti ai lucrului de mana sa isi promoveze produsele gratis. Pana acum numai eu am prezentat fotografii cu ceva realizari. In alte tari exista comunitati puternice ale mestesugarilor. La noi din pacate nu exista astfel de comunitati.

Fiti increzatoare si va rog prezentati-va lucrarile.

 Exista posibilitatea sa gasim amatori si astfel obiectele lucrate de mana dvs se vor vinde la pretul cerut de dvs. Va doresc mult succes si sanatate!

Bine ati venit in Grupulul virtual al pensionarilor

Nu esti membru al Grupulului?
Inscrie-te acum 


Enhanced by Zemanta

Postări populare

 
****************
***************