Seminarul “Afaceri online si problemele lor juridice” - Clubul pensionarilor >

Seminarul “Afaceri online si problemele lor juridice”

Tribunalul Municipiului Bucureşti / Bucharest ...Image by cod_gabriel via FlickrSeminarul “Afaceri online si problemele lor juridice”

Am gasit acest anunt ca in noiembrie 2010 urmeaza sa se desfasoare acest seminar si m-am gandit sa il promovez si eu, aici, pe blogul meu, fiindca consider ca niciodata nu este tarziu sa inveti lucruri noi si este foarte bine sa fii informat cand desfasori o activitate online. Tematica seminarului  este prezentata in randurile de mai jos, pe scurt, de catre lectorii cursului, :
Problemele juridice specifice internetului sunt o nebuloasa in Romania pentru foarte multa lume si putini specialisti le pot rezolva.
Seminarul “Afaceri online si problemele lor juridice” vine cu informatii concrete si solutii pentru tot ceea ce inseamna contracte utile in activitatile online - publishing, gazduire, webdesign, magazine si servicii online - drepturi de autor, marca si toata aria de probleme specifice.
Afla mai multe despre contractele aplicabile in mediul online sau despre protejarea pozelor si textelor. Magazinele online pot afla concret cum se aplica legea in cazul lor sau cum trebuie sa procedeze cand li se returneaza produsele.
De ce sa ne sustii?
· Implica-te si promoveaza evenimentul, la fiecare inscriere generata de tine castigi 100 de lei.
· E simplu: iti oferim toate informatiile necesare pentru a formula recomandari utile si convingatoare.
· Lectorii seminarului, printre care se numara Bogdan Manolea si Alin Popescu, insumeaza 20 de ani de experienta de consultanta pentru mediul online. Deci stiu despre ce vorbesc ;)
· Seminarul este organizat de Avocatnet.ro, liderul publicatiilor juridice din Romania.
· Suntem mereu online sa te sprijinim.

Scales of justiceImage via Wikipedia
Enhanced by Zemanta


Postări populare

 
****************
***************